Persberichten

Arcona Property Fund N.V. en AT&T verlengen huurovereenkomst in Košice

17 december 2018

Arcona Property Fund N.V. heeft overeenstemming bereikt met AT&T Enterprises over de verlenging van de bestaande huurovereenkomst voor de kantoorruimte in Letna 45 in Košice, Slowakije. Het contract wordt met drie jaar verlengd tot april 2023, met twee verlengingsopties van drie jaar. In totaal huurt AT&T 5.892 m² aan ruimte, waarvan 998 m² voor onbepaalde tijd. De huurovereenkomst is op jaarbasis goed voor ongeveer 8,3% van de totale huurinkomsten van Arcona Property Fund.

De nieuwe huurovereenkomst loopt tot april 2023, met verlengingsopties tot 30 april 2029. Als onderdeel van de overeenkomst zal Arcona Property Fund in de AT&T-ruimtes investeren en verbeteringen aanbrengen in de algemene ruimtes van het gebouw, waaronder renovatie van de hoofdingang en de beveiligingsinstallaties.

Verdere financiële details over de overeenkomst worden niet bekend gemaakt. Door de overeenkomst neemt de gewogen gemiddelde huurtermijn van de Slowaakse portefeuille toe naar 3,91 jaar.

AT&T is de hoofdhuurder van Letna 45 en de grootste huurder van Arcona Property Fund. De directie van Arcona Property Fund is verheugd dat AT&T zich voor een langere periode heeft gecommitteerd. 

Arcona Property Fund N.V. en AT&T verlengen huurovereenkomst in Košice
17 december 2018
Download PDF
Terug naar overzicht

Het dividendbeleid voor het Arcona Property Fund is gericht op een uitkering van circa 35% van het operationele resultaat als dividend. De doelstelling is, om binnen een termijn van drie tot vijf jaar vanaf eind 2016, een jaarlijks dividend uit te keren van 8% over de dan geldende beurskoers.

Arcona Property Fund verhuurt o.a. aan: