Persberichten

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Arcona Property Fund N.V.

7 november 2023

Arcona Property Fund N.V. (het Fonds), een beursgenoteerd fonds gespecialiseerd in commercieel vastgoed in Centraal-Europa, nodigt aandeelhouders uit om de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) bij te wonen op woensdag 20 december a.s.

Het Fonds zal tijdens de BAVA een update geven ten aanzien van het reverse bookbuilding-programma. Tevens zal een voorstel met betrekking tot de strategie voor de toekomst worden toegelicht. Dit voorstel is tot stand gekomen in samenwerking met de Raad van Commissarissen en groot aandeelhouders van het Fonds. 

 

De details van dit voorstel worden nader uiteengezet in de Toelichting op de Agenda die gepubliceerd is op de website van het Fonds.

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Arcona Property Fund N.V.
7 november 2023
Download PDF
Terug naar overzicht

Het dividendbeleid van het Fonds is erop gericht om ca. 35% van de jaarlijkse operationele winst als dividend uit te keren. Deze jaarlijkse uitkering kan worden vervangen of aangevuld door specifieke inkoopprogramma's van eigen aandelen, zoals goedgekeurd door de aandeelhouders in een Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Arcona Property Fund verhuurt o.a. aan: