Directie

Fonds / Directie

De beheerder van het Arcona Property Fund is Arcona Capital Fund Management B.V. (ACFM). ACFM is een volledige dochtermaatschappij van Arcona Capital Nederland N.V.

Arcona Property Fund N.V. en de beheerder Arcona Capital Fund Management B.V. (de Beheerder) vallen onder de richtlijn 2011/61/EU met betrekking tot beheerders van alternatieve beleggingsinstellingen (Alternative Investment Fund Managers Directive), “AIFMD Richtlijn” en de Gedelegeerde Verordening van de Europese Commissie 231/2013 “Uitwerkingsverordening” zoals geïmplementeerd in de Nederlandse wetgeving. De Beheerder is in het bezit van een AIFMD Vergunning.

De directie van de Beheerder wordt gevormd door Guy St. J, Barker LLB, mevrouw M.T.H. Blokland, drs. Peter H.J. Mars en M. van der Laan.

Het dagelijks management van Arcona Property Fund N.V. wordt gevormd door een team van professionals bestaande uit een fund manager en asset managers in Midden Europa.

De fund manager is verantwoordelijk voor de algehele strategie en het dagelijks management van Arcona Property Fund N.V.

De finance specialist is verantwoordelijk voor alle contacten met de financierende banken van Arcona Property Fund N.V. Hij onderhoudt de contacten met deze banken en monitort of de financieringen nog actueel zijn en voldoen aan de bank convenanten. 

De asset managers zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met huurders, het zoeken naar nieuwe huurders en het maken en laten uitvoeren van onderhoudsplannen.
 

Directie


De directie van Arcona Property Fund N.V. is Arcona Capital Fund Management B.V. welke vertegenwoordigd wordt door vier zelfstandig bevoegde directeuren.


Management

Jean Michel Poot
Jean Michel Poot
Fund Manager
Jaroslav Sedivka
Jaroslav Sedivka
Finance Specialist


Asset Managers

Zbynek Laube
Zbynek Laube
Asset Manager Tsjechië en Slowakije
Magdalena Ćmikiewicz
Magdalena Ćmikiewicz
Asset Manager PolenHet dividendbeleid van het Fonds is erop gericht om ca. 35% van de jaarlijkse operationele winst als dividend uit te keren. Deze jaarlijkse uitkering kan worden vervangen of aangevuld door specifieke inkoopprogramma's van eigen aandelen, zoals goedgekeurd door de aandeelhouders in een Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Arcona Property Fund verhuurt o.a. aan: