Beleggersinformatie

Investor Relations / Beleggersinformatie

Arcona Property Fund streeft erna om zo transparant mogelijk te zijn een zoveel mogelijk informatie beschikbaar te stellen aan haar aandeelhouders. Alle relevante informatie over Arcona Property Fund kunt u vinden op deze website.

Verhandelbaarheid

Aandelen Arcona Property Fund zijn dagelijkse verhandelbaar op Euronext Amsterdam als closed-end beleggingsfonds. Aan en verkoop van aandelen kunt u doen via uw eigen bank of intermediair.

Via de volgende tickercodes kunt u meer informatie vinden in de diverse koersinformatie systemen:

  • ISIN-Code: NL0006311706
  • Bloomberg code: ARCPF:NA
  • Euronext Amsterdam: ARCPF

 

Disclaimer
Arcona Property Fund N.V. is niet aansprakelijk voor de wijze waarop analistenrapporten tot stand zijn gekomen en evenmin voor de juistheid, actualiteit en volledigheid van deze rapporten. Arcona Property Fund N.V. of haar management aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik, in welke vorm dan ook, van de in de rapporten opgenomen mening en verwachtingen van derde.

 

Investor Relations

Indien u vragen heeft over Arcona Property Fund en/of de Beheerder Arcona Capital Fund Management B.V., dan kunt u contact opnemen met:

Hilbert Visscher
Tel: 020- 820 47 20
Mobiel: 06-52 377 397
E-mail: hilbert.visscher@arconacapital.com

Downloads

Research Rapport NIBC 16 augustus 2018
20 augustus 2018
Download PDF

Het dividendbeleid voor het Arcona Property Fund is gericht op een uitkering van circa 35% van het operationele resultaat als dividend. De doelstelling is, om binnen een termijn van drie tot vijf jaar vanaf eind 2016, een jaarlijks dividend uit te keren van 8% over de dan geldende beurskoers.

Arcona Property Fund verhuurt o.a. aan: