Beleggersinformatie

Investor Relations / Beleggersinformatie

Arcona Property Fund streeft erna om zo transparant mogelijk te zijn een zoveel mogelijk informatie beschikbaar te stellen aan haar aandeelhouders. Alle relevante informatie over Arcona Property Fund kunt u vinden op deze website.

Verhandelbaarheid

Aandelen Arcona Property Fund N.V. zijn dagelijkse verhandelbaar op Euronext Amsterdam als closed-end beleggingsfonds. Aan en verkoop van aandelen kunt u doen via uw eigen bank of intermediair. Via de volgende tickercodes kunt u meer informatie vinden in de diverse koersinformatie systemen:

  • ISIN-Code: NL0006311706
  • Bloomberg code: ARCPF:NA
  • Euronext Amsterdam: ARCPF 

Disclaimer
Arcona Property Fund N.V. is niet aansprakelijk voor de wijze waarop analistenrapporten tot stand zijn gekomen en evenmin voor de juistheid, actualiteit en volledigheid van deze rapporten. Arcona Property Fund N.V. of haar management aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik, in welke vorm dan ook, van de in de rapporten opgenomen mening en verwachtingen van derde.

Aandeleninkoopprogramma

Arcona Property Fund N.V. is op 15 september gestart met een aandeleninkoopprogramma (zie persbericht van 14 september 2022). Op deze pagina vindt u een overzicht van de aandelen die onder dit programma van EUR 1,5 miljoen zijn ingekocht.

Investor relations

Indien u vragen heeft over Arcona Property Fund N.V. en/of de Beheerder Arcona Capital Fund Management B.V., dan kunt u contact opnemen met:

Drs Peter H.J. Mars
Tel: 020 - 820 47 20
E-mail: peter.mars@arconacapital.com

Downloads

Aandeleninkoopprogramma - update 8 februari 2023
8 februari 2023
Download PDF

Het dividendbeleid van het Fonds is erop gericht om ca. 35% van de jaarlijkse operationele winst als dividend uit te keren. Deze jaarlijkse uitkering kan worden vervangen of aangevuld door specifieke inkoopprogramma's van eigen aandelen, zoals goedgekeurd door de aandeelhouders in een Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Arcona Property Fund verhuurt o.a. aan: