Profiel

Over Arcona / Profiel

Arcona Capital is een onafhankelijke vastgoed asset manager en fondsbeheerder actief in Centraal- en Oost-Europa. Uitgebreide en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkten en de focus op lang termijn relaties zijn de pijlers waarop Arcona Capital bouwt.

Onze focus ligt op het toevoegen van waarde aan vastgoedontwikkeling, vastgoed investeringen en het beheer van vastgoed. Onze diensten omvatten alle aspecten van het fondsbeheer, investeringsmanagement, portfolio en vastgoed beheer en het managen van het vastgoed ontwikkelingstraject. Bij al onze activiteiten nemen wij een lange termijn en transparante benadering bij elke samenwerking die we aangaan. Arcona Capital beheert op dit moment circa € 645 miljoen aan onroerend goed en financiële activa voor zowel particuliere als institutionele klanten uit 7 Europese landen. 

De Beheerder van Arcona Property Fund is Arcona Capital Fund Management B.V. welke in het bezit is van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Arcona Capital Fund Management is een 100% dochter van Arcona Capital Nederland N.V. 

Op de corporate website van Arcona Capital treft u meer informatie over de gehele organisatie in Europa.

Het dividendbeleid van het Fonds is erop gericht om ca. 35% van de jaarlijkse operationele winst als dividend uit te keren. Deze jaarlijkse uitkering kan worden vervangen of aangevuld door specifieke inkoopprogramma's van eigen aandelen, zoals goedgekeurd door de aandeelhouders in een Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Arcona Property Fund verhuurt o.a. aan: